Professionele verzorging

Thuisverpleging-Pincet-BVBA-Maasmechelen

Thuisverpleging Pincet bvba garandeert u een professionele verzorgingin de regioMaasmechelen. Onze medewerkers hebben allen een uitgebreide vorming en jarenlange ervaring in de branche, waardoor wij u een optimale en uiterst professionele dienstverlening kunnen garanderen. Bijkomend zetten wij ook steevast in op regelmatige bijscholing om u nog beter de beste zorgen te kunnen bieden.

Tarieven

Bij Pincet bvba worden de tarieven voor professionele verzorging in Maasmechelen bepaald volgens het derdebetalerssysteem. Hiervoor bezorgt u ons best een kleefvignet van het ziekenfonds en het desbetreffende rijksregisternummer, zodat wij de nodige administratie voor u in orde kunnen brengen. Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons of met uw mutualiteit.

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden tot dienstverlening, persoonlijke zorgen aan huis of palliatieve zorgen in de regio van Maasmechelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina. Wij komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.

In dringende gevallen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer  0495 32 64 36. Zo kunnen wij u nog beter en nog sneller van dienst zijn.

Back to Top