Thuiszorg

Thuisverpleging-Pincet-BVBA-Maasmechelen

Pincet Thuiszorg in Maasmechelen informeert u graag zo duidelijk en volledig mogelijk over het landschap van thuiszorg en palliatieve zorgen. Op deze pagina delen wij graag enkele interessante webadressen mee, waar u allerhande informatie kan vinden aangaande hulpverlening, behandelingen, terugbetalingen,... Verder staan de medewerkers van Pincet bvba 7 dagen op 7, 24u op 24 voor u klaar. Wij stemmen onze diensten af op de noden en behoeften van de hulpbehoevenden en garanderen op die manier een uiterst persoonlijke, warme en betrokken aanpak.

Online platformen

Palliatieve hulpverlening:

Diabetes:

Wachtpost huisartsen:
    

Persoonlijk contact

Heeft u andere of specifieke vragen over de mogelijkheden van onze dienstverlening, persoonlijke zorgen aan huis of palliatieve zorgen in de regio van Maasmechelen? Of wenst u graag een offerte of een kennismakingsgesprek met één van onze medewerkers? U kan ons snel en eenvoudig contacteren via het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met u op om alle vragen over thuiszorg in Maasmechelen persoonlijk te overlopen.

In dringende gevallen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer  0495 32 64 36. Zo kunnen wij u nog beter en nog sneller van dienst zijn.

Back to Top